Haberler

Son Eklenen Haberler
“Bayrak Töreni”nde Misafirlerimizi Ağırladık

“Bayrak Töreni”nde Misafirlerimizi Ağırladık

Öğrencilerimiz “Bayrak Töreni”nde YETEV Okulları Genel Müdürümüz Hayati Oktay, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen ve Özel Okullar Şube Müdürü Ahmet Demirkalp’ı misafir ettiler.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında her hafta başka bir okulu ziyaret ederek “Bayrak Töreni”ne katılım sağlayan Sayın Mesut Özdemir, Sayın Mustafa Özen ve Sayın Ahmet Demirkalp; bu hafta öğrencilerimizle bir araya geldiler. Misafirlerimiz “Bayrak Töreni” sonrası öğrencilerimize hitap edip okulumuzda olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler; ardından ise konferans salonumuzda öğretmenlerimiz ile bir araya gelip sohbet ettiler. Ziyaret, misafirlerimizin okulumuzu gezmesi ile son buldu.

Ziyaretlerinden dolayı YETEV Okulları Genel Müdürümüz Hayati Oktay’a, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’e, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’e ve Özel Okullar Şube Müdürü Ahmet Demirkalp’e teşekkür ederiz.

Fotoğraf Galerisi

13 Ocak 2023